Bungalow reserveren

Op deze pagina kunt u een woning reserveren. Wij verzoeken u hieronder de gegevens te controleren en uw gegevens in te vullen. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen.

1) Reserverings gegevens

Woning
De Sloep

Periode
Week

Week
23

Datum
02-06-2018 tot en met 09-06-2018

Prijs
EUR2) Boeking gegevens

Naam en leeftijd
  *

Adres
*

Postcode en plaats
  *

Land
*

Telefoon

Emailadres
*

Aantal personen 5 jaar en ouder
*

Aantal kinderen tot 4 jaar
*

Aantal huisdieren

Soort hond

Vraag of opmerking

Vul code in:

Huurvoorwaarden
Boekingsvoorwaarden Huis Op Ameland

Op deze website vindt u het aanbod van accommodaties welke te reserveren zijn via deze site. Als u via het boekingssysteem van deze site een reservering voor een Ameland vakantie maakt, dan gelden de volgende boekingsvoorwaarden.

1. Dag van aankomst en vertrek.
Bij een bungalowvakantie is de wisseldag op zaterdag tenzij anders is aangegeven. Het tijdstip dat u uw vakantieverblijf kunt betrekken en dient te verlaten: aankomstdag na 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

2. Midweek- en weekendverhuur
Bij de huizen Corry en Wilma is midweek- en weekendverhuur mogelijk indien voor de gewenste periode een midweek/weekend prijs is aangegeven. Midweekverblijven duren van maandagmiddag 15.00uur tot vrijdagochtend 10.00 uur. Weekenden van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur.

3. Afkoelingsperiode
Wij willen u er op wijzen dat boekingen die u via deze website maakt definitief zijn. De zogenoemde 'afkoelingsperiode', die in de wet 'kopen op afstand' wordt genoemd, is niet van toepassing op boekingen die u via deze site maakt.

4. Boekingskosten
Er zijn geen boekingskosten

5. Bijkomende kosten
In de meeste gevallen schoonmaakkosten,toeristenbelasting en huur bedlinnen tenzij anders aangegeven

6. Waarborg
De mogelijkheid bestaat dat de accommodatieverstrekker een waarborg vraagt. Deze dient dan betaald te worden aan de accommodatieverstrekker.

7. Bevestiging
De reisovereenkomst komt tot stand op het moment dat de verhuurder de schriftelijke bevestiging van uw reservering,tevens factuur, aan u heeft verzonden. Voor online boekingen geldt dat u de bevestiging zelf kunt uitprinten.

8. Betaling
Uiterlijk 8 dagen na ontvangst van de bevestiging dient 20% van de reissom betaald te zijn. Het restant van de reissom dient uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis betaald te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor aanvang van de reis moet per omgaande de gehele reissom worden voldaan.
Door overschrijving op onze bankrekening:
ABNAMRO rekening nr. 493612823 tgv Pidgin BV Amsterdam Bank: ABNAMRO Bank Amsterdam BIC : ABNANL2A Iban: NL15ABNA0493612823
In spoedgevallen door telefonische overboeking naar onze bank.

9. Annulering
Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze kosten worden als volgt berekend:
30% van de reissom bij annulering tot 42 dagen voor aankomst.
60% van de reissom bij annulering tot 28 dagen voor aankomst.
100% van de reissom bij annulering binnen 28 dagen voor aankomst of bij niet verschijnen.

10. Annuleringsverzekering kunt u afsluiten bij uw eigen verzekering.

12. Huisdieren
Indien u een huisdier wilt meenemen, dient u dit in overleg te doen met de verhuurder .in overleg is maximaal 1 hond toegestaan.

13. Autovervoer
Mocht u een auto mee naar Ameland willen nemen, dan adviseren wij u vroegtijdig een plaats op de boot te reserveren. U kunt hiervoor contact opnemen met Rederij Wagenborg tel. 0519-546111 (www.wpd.nl). Wanneer u belt om te reserveren, is het handig de volgende gegevens bij de hand te hebben:
Kenteken.
Op welk tijdstip u op de dag van aankomst en vertrek overgezet wenst te worden.
Het aantal personen.

14. Disclaimer
De verhuurder besteedt veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van de informatie. De inhoud van deze website wordt zorgvuldig gecontroleerd en dagelijks geactualiseerd. Toch kan het gebeuren dat sommige informatie verouderd of niet correct is, of dat informatie ontbreekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Eventuele foutieve vermelding van prijzen en/of beschrijvingen, vallen buiten de verantwoordelijkheid van de verhuurder en maken de desbetreffende aanbiedingen ongeldig.

15. Hulp bij boeken
Als u speciale wensen heeft of als er onduidelijkheden zijn bij het invullen van het boekingsformulier neem dan bij voorkeur telefonisch contact op de verhuurder onder nummer 0519-543797.
 
Ja, ik ga akkoord met de bovenstaande Algemene Huurvoorwaarden